Friday, 10 September 2010

How time flies

I've been a bad bad blogger this week. I didn't have time to write or crochet anything big really. So I made just a few earrings. But there will be more dolls in the near future, I promise.
I one more great news: last Friday I've been featured at The Itsy Bitsy Spider! I just love this awesome crochet blog, so check it out and make some crocheted pumpkins! :)

craft crochet earrings jewelry jewellery gift flower floral pink handamade

Ta teden sem bila slaba blogerka, za kar je krivo predvsem pomanjkanje časa. Mi je pa vseeno uspelo narediti nekaj manjših uhanov.
Sem pa zato bila toliko bolj vesela, ko se je moja punčka prejšnji teden pojavila na super blogu The Itsy Bitsy Spider, kjer ravnokar izdelujejo buče :)


handamade craft crochet earrings jewelry jewellery gift flower floral pink

3 comments:

 1. I like the itsybitsy spider blog. are you making the pumpkins too?

  ReplyDelete
 2. Zdravo, Kookoo,
  sem te pa že kar pogrešala. Zelo lepo je vse, kar narediš, punčke pa še posebej. Kar sem videla amigurumi punčk dosedaj, so vse - milo rečeno - bikaste, tvoje so pa ena sama eleganca. Ja, res se mi zdi nekaj posebnega, da to dela Slovenka. Bravo!

  ReplyDelete
 3. @ out of the frame: no, I am not making pumpkins, since I am too busy now, but I will join the next time for sure :)
  @ Tatjana: lepo je slišati, da kdo pogreša moje zapise, če pa temu sledi še taka pohvala, pa je vse skupaj še lepše brati :) hvala!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...